Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul - Junii" Sibiu


Festivalul Coral "Timotei Popovici"

Rondul de Sibiu, 16 decembrie 2009

Două zile de colinde, la Cercul Militar

    12 grupuri de colindători vor cânta şi încânta auzul, în acest sfârşit de săptămână, la Cercul Militar. Este cea de-a şaptea ediţie a Festivalului Coral "Timotei Popovici".

     Cadou de sărbători pentru sibieni – două zile care vor răsuna de colinde, interpretate de coruri consacrate şi de grupuri de colindători din satele sibiene. În zilele de 19 şi 20 decembrie, de la ora 18, sunteţi invitaţi la Festivalul Coral Timotei Popovici, la Cercul Militar, intrarea fiind liberă.

 

TV Eveniment, 17 decembrie 2009


Colinde și Junii Sibiului la Cercul Militar

         Sâmbătă şi duminică ne vom întâlni cu colindul. Cercul Militar va fi gazda unui concert susţinut de colindători din aproape tot judeţul. La final pe scena vor urca Junii Sibiului.

       Cercul Militar va găzdui cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Coral TIMOTEI POPOVICI. Festivalul se desfăşoară în perioada 19 –20 decembrie 2009, iar ediţia din acest an este dedicată sărbătorilor de Crăciun. Astfel, în prima zi a festivalului, sibieni vor fi colindaţi de coruri consacrate, iar în cea de-a doua zi - de grupuri de colindători din satele judeţului Sibiu. Spectacolele au loc în 19 şi 20 decembrie, orele 18.00, la Cercul Militar din Sibiu. Intrarea este liberă.  Tribuna, 19 martie 2007


600 de corişti pentru Capitală Culturală

      Cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional Coral „Timotei Popovici“ s-a dovedit a fi într-adevăr una specială, nu doar prin faptul  că  a fost parte integrantă a Programului Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007, ci şi prin spectacolul coral de înaltă clasă  pe care formaţiile invitate l-au oferit. A fost o ediţie cu multe momente de artă corală reală, cu un public care a dovedit că apreciază această muzică.

       „Am asistat la nişte clipe muzicale foarte frumoase şi emoţionante, la adevărate momente de artă“, a declarat în conferinţa de presă preşedintele Asociaţiei Naţionale Corale din România, Voicu Enăchescu.“

 

sus ↑

2010 Centrul judetean pentru conservarea si promovarea culturii traditionale "Cindrelul - Junii" Sibiu

Termeni si conditii | Contact | Diverse