Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul - Junii" Sibiu


SPECTACOL MARCA JUNII SIBIULUI PENTRU FITS 2015

        JUNII SIBIULUI vă invită la spectacolul de teatru muzical –coregrafic LA SIBIU, ÎN PIAŢA MARE, TÂRG DE N-ARE-ASEMĂNARE! vineri, 19 iunie 2015, în Piaţa Mare a oraşului, începând cu ora 19.30.

         Nu rataţi o întâlnire extraordinară cu artiştii dumneavoastră preferaţi, care vă propun o incursiune în timp, pentru o seară de neuitat.

      Costumele specifice barocului, minorităţilor şi spaţiului de târg, muzica, dansurile, decorul din care nu lipsesc tarabele negustorilor – sunt ingredientele unui mega-spectacol ce valorifică elemente istorice, etnice şi antropologice, prin dialog, muzică şi dans.

      La reuşita acestei producţii îşi dau concursul peste 100 de persoane: dansatori, solişti, personal de specialitate, personal tehnic etc. În rolurile principale: Bogdan Roman Gheorghe, Robert Târnăveanu, Daniel Rosalim, Viorica Telcean, Marcel Părău şi Ina Chiriac.

Cu participarea extraordinară a lui Sandu Pop (Văru’ Săndel).

Scenariul: Theodor Vasilescu

Regia şi coregrafia: Theodor Vasilescu, Silvia Macrea

Scenografia: Alin Gavrilă

 

     Spectacolul Junilor Sibiului, de altfel, primul spectacol muzical-coregrafic ce va fi susţinut în spaţiul generos al Pieţei Mari din Sibiu, este inclus în programul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia 2015. Mulţumim, pe această cale, d.lui director Constantin Chiriac, pentru interesul pe care îl acordă promovării culturii tradiţionale.

 


sus ↑

2010 Centrul judetean pentru conservarea si promovarea culturii traditionale "Cindrelul - Junii" Sibiu

Termeni si conditii | Contact | Diverse