Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul - Junii" Sibiu


Fotografii din arhiva instituției vernisate la Cluj-Napoca și Satu Mare

              La ediția a XII-a a expoziției concurs național „Fotografia – Document etnografic”, care a avut primul vernisaj, în luna noiembrie a anului 2015, la Cluj-Napoca, au fost selectate 160 de fotografii, trimise de 40 de fotografi pasionați de frumusețile României. Printre aceste fotografii expuse la Biblioteca Județeană Octavian Goga” Cluj, au fost selectate și fotografii din arhiva Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul-Junii” Sibiu. Instituția nostră s-a înscris în concurs la Secţiunea specială digitală cu tema „Simboluri”, reproduceri după fotografie veche cu fotografii din localitatea Valea Viilor, zona etnofolclorică Valea Târnavelor, care surprind culesul viei, unul din momentele importante în calendarul agricol anual.

Centrul Judeţean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj în parteneriat cu Asociația Art Image și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare au organizat un al doilea vernisaj al expoziției – concurs național Fotografia Document etnografic, ediția a XII-a. Evenimentul a avut loc în data de 21 iunie 2016, la ora 16:00, la Sala de expoziții a C.J.C.P.C.T. Satu Mare, strada Mihai Viteazul nr. 32

Aceste documente artistice vor putea fi admirate de public, expuse pe simeze și în format digital, până în data de 4 iulie a.c..

sus ↑

2010 Centrul judetean pentru conservarea si promovarea culturii traditionale "Cindrelul - Junii" Sibiu

Termeni si conditii | Contact | Diverse