Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul - Junii" Sibiu


Șezătoare în zi de sărbătoare la Avrig

         Am poposit, astăzi, 29 iunie 2017, în sfânta zi de sărbătoare a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, în șezătoare la Avrig, micul oraş situat între Masivul Făgăraş şi malul stâng al Oltului. Evenimentul care s-a desfășurat la Biblioteca Orășenească Avrig,  ne-a prilejuit ocazia de a întâlni oameni și veseli,  de a trăi momente de voie bună și plăcerea de a asculta cântece tradiționale specifice zonei.
       Mulțumim doamnei bibliotecar Maria Grancea care a organizat, în spațiul primitor al bibliotecii a Avrigului, această întrunire de mâni harnice, inimi și gânduri bune, povești deosebite și frumoase cântece vechi.
         Implementat de CJCPCT „Cindrelul-Junii" Sibiu, în perioada 5 iunie - 14 noiembrie 2017, proiectul „Cântece din Țara Oltului, urmărește valorificarea folclorului muzical din Țara Oltului Subzona Avrig.; proiectul cultural este derulat în parteneriat cu Institutul de Cercetări Socio - Umane Sibiu, Asociația Folcloriștilor și Etnografilor din Județul Sibiu, Asociația Creative Transylvania, Asociația Culturală Ceata și cotidianul Tribuna.

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


 

 

sus ↑

2010 Centrul judetean pentru conservarea si promovarea culturii traditionale "Cindrelul - Junii" Sibiu

Termeni si conditii | Contact | Diverse