Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul - Junii" Sibiu


Junii Sibiului la Timişoara

 Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul -Junii Sibiului” va performa, în data de 15 octombrie 2015, de la ora 18.30, pe scena Sălii “Capitol” din Timişoara.

Cea de-a doua ediţie a Festivalului  “Tradiţii la români” - eveniment artistic de marcă al culturii tradiţionale din Vestul României, este organizat de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş, sub patronajul Consiliului Judeţean Timiş.

La eveniment participă Ansamblul Profesionist “Banatul” din Timişoara, Ansamblul Profesionist “Dor românesc” din Bistriţa-Năsăud, Ansamblul Folcloric Naţional “Transilvania” din Baia Mare şi Orchestra Consiliului Naţional al Minorităţii Naţionale Române din Serbia.

Junii Sibiului vor prezenta la Timișoara suite de dansuri din zona Transilvaniei, intercalate de momente muzicale interpretate de soliștii vocali: Mariana Anghel, Robert Târnăveanu, Alina Bîcă și Daniel Rosalim.

Coregrafia este asigurată de către maestrul Theodor Vasilescu și doamna manager Silvia Macrea, iar conducerea muzicală de către Gabriel Popescu.

Ansamblul Folcloric Profesionist "Cindrelul - Junii Sibiului" este finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu.

 

 

sus ↑

2010 Centrul judetean pentru conservarea si promovarea culturii traditionale "Cindrelul - Junii" Sibiu

Termeni si conditii | Contact | Diverse