Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul - Junii" Sibiu


Solistele Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” la „Zilele Vecinății” 2017

        Duminică, 25 iunie 2017, solistele Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”: Viorica Telcean și Alina Bîcă vor cânta la Festivalul „Zilele Vecinății” 2017, începând cu ora 19:00. Pe aceeași scena vor urca și soliștii de muzică populară: Camelia Cosma Stoiță, Traian Stoiță și Radu Goța, colaboratori ai ansamblului sibian.
     Evenimentul organizat de către Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu, cu sprijinul financiar al Consiliului Local Sibiu și Primăriei Municipiului Sibiu, este în acest an la a IV-a ediție și are loc în 24-25 iunie pe strada Hipodromului.
       În cadrul festivalului „Zilele Vecinătăţii”, locuitorii cartierului Dioda sunt aşteptaţi la un weekend întreg de relaxare și să îşi petreacă timpul la atelierele pentru copii şi concursurile de desene pe asfalt, măsurându-şi glicemia şi tensiunea, urmărind demonstraţii de dans, participând la treasure hunt-ul Tag the Flag, sau pur şi simplu petrecându-şi timpul în parcul de distracţii ori la terasa amenajată pe str. Hipodromului.

sus ↑

2010 Centrul judetean pentru conservarea si promovarea culturii traditionale "Cindrelul - Junii" Sibiu

Termeni si conditii | Contact | Diverse