Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul - Junii" Sibiu


Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului

Va rugam sa cititi acest document cu atentie: el stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.traditiisibiene.ro, denumit in continuare generic "site". Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.
Continutul integral al acestui site este protejat de legea dreptului de autor si este proprietatea Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cindrelul-Junii Sibiu, denumit in continuare Centrul Cindrelul Junii Sibiu . Dreptul de copyright pentru informatiile (verbale si vizuale) existente pe acest site este detinut de Centrul Cindrelul-Junii Sibiu.
Centrul Cindrelul-Junii Sibiu ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al Centrului Cindrelul-Junii Sibiu. In caz contrar, utilizatorul site-ului va suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor.
Sunt interzise:
- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea  materialelor si informatiilor existente pe acest site;
-  incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
- incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Centrului Cindrelul-Junii Sibiu
- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Centrului Cindrelul-Junii Sibiu prin orice mijloace
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Centrul Cindrelul-Junii Sibiu isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Centrul Cindrelul-Junii Sibiu poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site.
Site-ul poate furniza sau terte parti pot furniza prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini, dar Centrul Cindrelul-Junii Sibiu nu garanteaza si nu este responsabil de disponibilitatea si continutul acestora.sus ↑

2010 Centrul judetean pentru conservarea si promovarea culturii traditionale "Cindrelul - Junii" Sibiu

Termeni si conditii | Contact | Diverse